Bericht versturen
Thuis > producten > PCR Uitrustingen in real time >
Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid

Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid

Cystatinc PCR Uitrustingen In real time

PCR cys-c Uitrustingen In real time

De Uitrusting van de Cystatinc Test

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

WWHS

Certificering:

CE, ISO 13485

Modelnummer:

Cys-c

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
Cys-c Snelle Kwantitatieve Testuitrusting
Houdbaarheid en Opslagtemperatuur:
12 maanden bij 4-30°C
Fabrikant:
WWHS Biotech INC
Voordeel:
Hoge Gevoeligheid
Reactiviteit:
menselijk
Formele Naam:
CystatinC
Eigenschap:
Hoge Gevoeligheid
Leveringscapaciteit:
3 miljoen Per jaar
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000
Prijs
US 1.50 - 2.50 Kit
Verpakking Details
kleurrijk document vakje
Levertijd
7 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
50000 Uitrustingen per Week
Productbeschrijving

[Productnaam]

Kenmerkende Uitrusting voor Cystain C (Immunochromatographic-analyse)

 

[Pakketspecificatie]

25 Tests/uitrusting

 

[Bestemming]

Het wordt gebruikt om de inhoud van cystatin C in menselijk serum, plasma en gehele bloedmonsters kwantitatief te ontdekken. Het wordt hoofdzakelijk als één van de indicatoren gebruikt die op kluwenvormig filtratietarief wijzen

 

[Testprincipe]

De Snelle Test cys-C is éénfasige chromatografische die sandwichimmunoassay voor de kwantitatieve meting van cys-C wordt ontworpen. Het antigeen cys-C in de steekproef werd eerst gebonden met de vervoegde samenstelling van fluorescent geëtiketteerd cys-C monoclonal antilichaam, dan bewogen en gecombineerd met een ander monoclonal antilichaam cys-C vast op het nitrocellulosemembraan, en dubbel antilichaam complexe werd sandwich gevormd bij de opsporingslijn van het membraan van het cellulosenitraat. De kwantitatieve opsporingsresultaten werden verkregen door NIR-1000 droge fluoroimmunoassay analisator.

 

[Componenten]

Naam Hoeveelheid Component
Testkaarten 25 Het is samengesteld uit fluorescent die stootkussen (met fluorescent geëtiketteerd die cys-C monoclonal antilichaam met een laag wordt bedekt), nitrocellulosemembraan (met monoclonal antilichaam cys-C en antilichaam van IgG van de Geit het antimuis met een laag wordt bedekt), absorberend document en steun
Steekproefverdunner 25 (1.50mL/tube) Fosfaatbuffer
Identiteitskaart 1 Met het specifieke dossier van de tribunekromme
 

De componenten in verschillende partijen uitrustingen kunnen niet onderling verwisselbaar worden gebruikt.

 

[Opslagvoorwaarden en geldigheid]

De uitrusting zou bij 4℃~30℃, uit direct zonlicht moeten worden opgeslagen. Het is geldig 18 maanden. De testkaart zou binnen 15 minuten moeten worden gebruikt na het unsealing onder het milieu van de relatieve vochtigheid van 15℃~30℃ en van 20% ~ 90%.

De productiedatum, het partijaantal en de vervaldatum worden getoond in de buitenverpakking van het product.

 

[Toepasselijke instrumenten]

Nir-1000 droge fluoroimmunoassay die analisator door WWHS Biotech wordt geproduceerd. N.v.

 

[Steekproefvereisten]

 1. Het plasma, het serum en het gehele bloed kunnen als steekproeven worden gebruikt. Het gehele bloed zou in een buis moeten worden verzameld die heparine, citraat of EDTA bevat als antistollingsmiddel. Als de serumprocedure wordt gebruikt, verzamel bloed in een buis zonder antistollingsmiddel en sta toe klonterend. De Hemolyzedsteekproeven zouden niet moeten worden gebruikt.
 2. Het aderlijke bloed werd verzameld volgens routinelaboratoriummethodes om hemolyse te vermijden.
 3. Het wordt hoogst geadviseerd om verse steekproeven te gebruiken in plaats van lange tijd het houden van de steekproeven bij kamertemperatuur. Nadat de steekproeven werden verzameld, zou de opsporing binnen 4 uren bij kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten worden voltooid. Het gehele bloedmonster kan bij 2℃~8℃ 24 uren worden opgeslagen. Plasma en serum de steekproeven kunnen bij 2℃~ 8℃ 7 dagen, -20℃for worden opgeslagen 30 dagen.
 4. Alvorens te testen, zou de steekproef naar kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten terugkeren. De bevroren steekproeven zouden volledig v3o3or gebruik moeten worden ontdooid en worden gemengd, opnieuw warmend gelijk. De herhaalde freeze-thaw cycli zouden moeten worden vermeden.

 

[Testprocedure]

 1. Vóór de test, te lezen gelieve volledig de instructies. Als de de testkaart en steekproef in koude opslag worden opgeslagen, zouden zij bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor niet minder dan 30min v3o3or gebruik moeten worden in evenwicht gebracht.
 2. Begin nir-1000 droogt fluoroimmunoassay analisator en selecteert correct het overeenkomstige steekproeftype op het instrument.
 3. Neem het Identiteitskaart, zorg ervoor dat het partijaantal van het Identiteitskaart met dat van de testkaart verenigbaar is, en neem het Identiteitskaart in de Identiteitskaarthaven van op het instrument.
 4. Neem de testkaart van de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15 minuten.
 5. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijst en merk horizontaal het.
 6. Mengeling 5µL van steekproef met 1.50mL van steekproefverdunner. Pas 100 µL van verdunde steekproeven op de put van de testkaart toe.
 7. 5 minuten na toevoeging van steekproeven, neem de testkaart in nir-1000 op drogen fluoroimmunoassay analisator en klikken de „Onmiddellijke test“ knoop om de resultaten te lezen.

 

[Verwijzingsinterval]

De gezonde niet-zwangere volwassenen zouden moeten serum cys-C waarden 0.5mg/L~1.1mg/L. hebben. Men adviseert sterk dat elk laboratorium zijn eigen normale en abnormale die waarden zou moeten bepalen op bevolking worden gebaseerd.

 

[Interpretatie van resultaten]

 1. Deze reagens wordt slechts gebruikt voor hulpopsporing. Als de testresultaten abnormaal zijn, zou het moeten op tijd worden herzien en in combinatie met klinische symptomen worden beoordeeld.
 2. Voor steekproeven met concentratie cys-C lager dan 0.4mg/L en hoger dan 9mg/L, worden de opsporingsresultaten gemeld als „<0>9mg/L“, respectievelijk.

 

[Beperkingen van methodes]

 1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt om menselijk plasma/geheel te ontdekken bloedmonsters
 2. wegens de beperkingen van immunoassay methodes van antigeen en antilichamenreactie, kunnen de resultaten niet als enige basis voor klinische diagnose worden gebruikt, maar zouden met alle bestaande klinische en experimentele gegevens moeten worden geëvalueerd.
 3. De inhoud van triglyceride in de steekproef zal geen 15mg/ml overschrijden, zal de inhoud van hemoglobine geen 5mg/ml overschrijden, en de inhoud van bilirubine zal geen 0.5mg/ml overschrijden, en de relatieve afwijking van de testresultaten zal geen ±15% overschrijden.
 4. Wanneer de concentratie van cys-C in de steekproef minder dan 15mg/L is, is er geen haakeffect.
 5. HAMA-effect werd niet veroorzaakt toen de concentratie van menselijke antirat in de steekproef minder dan 50ng/ml was.
 6. Wanneer rf-de concentratie in de steekproef minder dan 2000IU/ml is, is de relatieve afwijking van de testresultaten binnen ±15%.

 

[Prestaties]

1. Grenzen van opsporing

Neen meer dan 0.40mg/L.

2. Nauwkeurigheid

De relatieve afwijking van de streefwaarde is binnen ±15%.

3. Precisie

Binnen en tussen analysevariatiecoëfficiënt zijn binnen 15%.

4. Lineaire waaier

Binnen de lineaire waaier (0,40 ~ 9mg/L), de lineaire correlatiecoëfficiënt R≥0.990.

 

[Nota]

1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt voor diagnose in vitro.

2. De van de testkaart en steekproef verdunner is beschikbaar en kan niet worden opnieuw gebruikt.

3. Gelieve te controleren de integriteit en de geldigheid v3o3or gebruik van het uitrustingspakket, en te open dan het pakket. Wanneer het bij lage temperatuur wordt opgeslagen, zou het aan kamertemperatuur (15℃ ~ 30℃) moeten worden hersteld alvorens het pakket voor gebruik te openen. De reagentia met beschadigd binnenpakket en voorbij de geldigheidsperiode kunnen niet worden gebruikt.

4. De vereisten van specimeninzameling en opslag strikt moeten zouden worden waargenomen. Als het specimen troebel is, zou het v3o3or gebruik moeten worden gecentrifugeerd en worden verworpen.

5. De gebruikte uitrustingen zouden als potentiële besmettelijke substanties moeten worden behandeld, en alle steekproeven, reagentia en potentiële verontreinigende stoffen zouden moeten volgens de relevante lokale verordeningen worden gedesinfecteerd en worden behandeld.

 

 

Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid 0

 

Nota:


1) Om het even welke variatie in exploitant, het pipetting en het wassen techniek, incubatietijd of temperatuur, en uitrustingsleeftijd kan variatie binnen veroorzaken
resultaat. Elke gebruiker zou hun eigen standaardkromme moeten verkrijgen.
2) Als de steekproeven zijn verdund, moet de concentratie van de standaardkromme wordt gelezen met de verdunningsfactor worden vermenigvuldigd die.
3) Als de specimens waarden hoger dan de hoogste norm produceren, verdun de specimens en herhaal de analyse

 

Analyselijst Nierverwonding    
cat#. Productartikel Specimen Reactietijd Maatregelenwaaier Klinische Waaier Itendedgebruik
45 CysC WB/Serum/Plasma 5min. 0.4-9mg/L 0.5-1.1mg/L nierfunctie
46 NGAL Urine 10min. 10-1500ng/mL <132ng> scherpe nierverwonding.

 

Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid 1Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid 2Cystatinc PCR Uitrustingen Hoge Gevoeligheid In real time 12 Maanden Houdbaarheid 3

 

Voordeel:

 

1. Geavanceerde Kwaliteit: Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole en genieten van goede reputatie in de markt.

2. Oprecht de Dienst: Wij behandelen cliënten als vriend en streven naar de bouw van bedrijfsrelatiionship op lange termijn.

 

Meer opties, klikken de volgende verbinding als om het even welke rente

 

Vruchtbaarheidstest

Hepatitis Snelle Test

Tropische Ziektentest

Ademhalings & Spijsverteringsziektetest

Seksueel - overgebrachte Ziektentest

De Test van tumortellers

Harttellerstest

Ontstekingstellerstest

Druggebruik Test

Nierverwondingstest

Eiwittellerstest

Auto-immune Ziektentest

 

FAQ:

 

1. Wat is MOQ?

 

Over het algemeen als u de verschillende producten kiest, onze minimum qty orde. ook verschillend zal zijn. Één beschikbare steekproef.

 

2. Wat over de levertijd?

 

De goederen vergen 7-21 het werkdagen die op storting moeten worden gemaakt.

 

3. Heeft uw product om het even welke garantie?

 

Ja, bieden wij 6 maanden beperkte garantie voor onze producten aan.

 

De schade toe te schrijven aan misbruik, de slechte behandeling en de onbevoegde wijzigingen en de reparaties worden niet behandeld door onze garantie.

 

4. Wat is uw betalingswijze?

 

Wij keuren gewoonlijk goed de betalingswijzen Paypal, TT, en Western Union omvatten.

 

50% storting vooraf en saldo alvorens te verschepen. De koper kan kiezen welke betalingsmanieren die u goedkeurt.

 

Paypal is het nuttigst en veilig, te weigeren gelieve Paypal-geen prijs wanneer u Paypal kiest.

 

5. Wat is uw verzendwijze?

 

Wij verstrekken uitvoerige verzendwijzen.

 

Voor kleine hoeveelheidsorden die wij door lucht-Uitdrukkelijk DHL hebben verscheept, of de expresdienst van EMS/TNT/UPS/FEDEX, het is veilig en snel.

 

Voor grote hoeveelheidsorden die wij door Luchtvervoer hebben verscheept of overzees vervoer, wij kunnen orde aan de ladingsagent van de koper in China ook verschepen.

 

Ontkenning

 

Terwijl alles in het werk werden gesteld die de nauwkeurigheid van de informatie te verzekeren in dit informatieblad wordt verstrekt, zal de FIA POCT niet voor om het even welke hierin bevatte weglatingen of fouten aansprakelijk zijn. De FIA POCT be*houdt zich het recht voor veranderingen in dit informatieblad op elk ogenblik zonder voorafgaande kennisgeving aan te brengen.

 

De Producten van elk van WWHS zijn voor de wetenschappelijke doeleinden van het laboratoriumonderzoek en kenmerkende, therapeutiekanalyse, en zijn niet voor profylactisch of in vivo gebruik. Door uw aankoop, vertegenwoordigt u uitdrukkelijk en waarborg aan WWHS dat u zult en behoorlijk om het even welke die Producten gebruiken testen zult van WWHS overeenkomstig de industrienormen worden gekocht. WWHS en zijn erkende verdelers be*houden zich het recht voor te weigeren om eender welke orde te verwerken waar wij geloven redelijk dat de bestemming buiten onze aanvaardbare richtlijnen zal vallen.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.