Bericht versturen
Thuis > producten > Hart Testende Uitrusting >
Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum

Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum

L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting

Hart Snelle Kenmerkende Uitrusting

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

WWHS

Certificering:

CE

Modelnummer:

L.P.-PLA2

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting
Diagnose:
CHD
Pakket:
25T
Reactiviteit:
menselijk
Productie:
5000 Tests/Dag
Gebruik:
Hart Kenmerkend
Hoofdtoepassing:
Fysiek Onderzoekscentrum
Synoniem:
Lipoprotein Phospholipase A2
Formele Naam:
Lipoprotein-geassocieerde Phospholipase A2
Toepassing binnen:
WWHS nir-1000 Droge Fluoroimmunoassay-Analisator
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000
Prijs
US 1.50 - 2.50 Kit
Verpakking Details
kleurrijk document vakje
Levertijd
7 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
50000 Uitrustingen per Week
Productbeschrijving

Productnaam]

Kenmerkende Uitrusting voor lipoprotein-Geassocieerde Phospholipase A2 (Immunochromatographic-analyse)

 

[Pakketspecificatie]

25 Tests/uitrusting

 

[Bestemming]

Deze uitrusting wordt gebruikt voor kwantitatieve bepaling van L.P.-PLA2 in menselijk geheel bloed, plasma en serum.

Klinisch, wordt het hoofdzakelijk gebruikt om de graad van atheroscleroseontsteking en de hulpdiagnose van cardiovasculaire en hersendieziekten te evalueren door atherosclerose worden veroorzaakt.

 

[Testprincipe]

De Snelle Test L.P.-PLA2 is éénfasige chromatografische die sandwichimmunoassay voor de kwantitatieve meting van L.P.-PLA2 wordt ontworpen. Het antigeen L.P.-PLA2 in de steekproef werd eerst gebonden met de vervoegde samenstelling van fluorescente geëtiketteerde L.P.-PLA2 monoclonal antilichaam, dan bewogen en gecombineerd met een ander monoclonal antilichaam L.P.-PLA2 vast op het nitrocellulosemembraan, en dubbel antilichaam complexe werd sandwich gevormd bij de opsporingslijn van het membraan van het cellulosenitraat. De kwantitatieve opsporingsresultaten werden verkregen door NIR-1000 droge fluoroimmunoassay analisator.

 

[Componenten]

Naam Hoeveelheid Component
Testkaarten 25 Het is samengesteld uit fluorescent die stootkussen (met fluorescente geëtiketteerde die L.P.-PLA2 monoclonal antilichaam met een laag wordt bedekt), nitrocellulosemembraan (met monoclonal antilichaam L.P.-PLA2 en antilichaam van IgG van de Geit het antimuis met een laag wordt bedekt), absorberend document en steun
Steekproefverdunner 25 (600μL/tube) Fosfaatbuffer
Identiteitskaart 1 Met het specifieke dossier van de tribunekromme
 

De componenten in verschillende partijen uitrustingen kunnen niet onderling verwisselbaar worden gebruikt.

 

[Opslagvoorwaarden en geldigheid]

De uitrusting zou bij 4℃~30℃, uit direct zonlicht moeten worden opgeslagen. Het is geldig 18 maanden. De testkaart zou binnen 15 minuten moeten worden gebruikt na het unsealing onder het milieu van de relatieve vochtigheid van 15℃~30℃ en van 20% ~ 90%.

De productiedatum, het partijaantal en de vervaldatum worden getoond in de buitenverpakking van het product.

 

[Toepasselijke instrumenten]

Nir-1000 droge fluoroimmunoassay die analisator door WWHS Biotech wordt geproduceerd. N.v.

 

[Steekproefvereisten]

 1. Het plasma, het serum en het gehele bloed kunnen als steekproeven worden gebruikt. Het gehele bloed zou in een buis moeten worden verzameld die heparine, citraat of EDTA bevatten als antistollingsmiddel. Als de serumprocedure wordt gebruikt, verzamel bloed in een buis zonder antistollingsmiddel en sta toe klonterend. De Hemolyzedsteekproeven zouden niet moeten worden gebruikt.
 2. Het aderlijke bloed werd verzameld volgens routinelaboratoriummethodes om hemolyse te vermijden.
 3. Het wordt hoogst geadviseerd om verse steekproeven te gebruiken in plaats van lange tijd het houden van de steekproeven bij kamertemperatuur. Nadat de steekproeven werden verzameld, zou de opsporing binnen 4 uren bij kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten worden voltooid. Het gehele bloedmonster kan bij 2℃~8℃ 24 uren worden opgeslagen. Plasma en serum de steekproeven kunnen bij 2℃~ 8℃ 7 dagen, -20℃for worden opgeslagen 30 dagen.
 4. Alvorens te testen, zou de steekproef naar kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten terugkeren. De bevroren steekproeven zouden volledig v3o3or gebruik moeten worden ontdooid en worden gemengd, opnieuw warmend gelijk. De herhaalde freeze-thaw cycli zouden moeten worden vermeden.

 

[Testprocedure]

 1. Vóór de test, te lezen gelieve volledig de instructies. Als de de testkaart en steekproef in koude opslag worden opgeslagen, zouden zij bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor niet minder dan 30min v3o3or gebruik moeten worden in evenwicht gebracht.
 2. Begin nir-1000 droogt fluoroimmunoassay analisator en selecteert correct het overeenkomstige steekproeftype op het instrument.
 3. Neem het Identiteitskaart, zorg ervoor dat het partijaantal van het Identiteitskaart met dat van de testkaart verenigbaar is, en neem het Identiteitskaart in de Identiteitskaarthaven van op het instrument.
 4. Neem de testkaart van de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15 minuten.
 5. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijst en merk horizontaal het.
 6. Mengeling 10 µL van steekproef met 600µL van steekproefverdunner. Pas 100 µL van verdunde steekproeven op de put van de testkaart toe.
 7. 10 minuten na toevoeging van steekproeven, neem de testkaart in nir-1000 op drogen fluoroimmunoassay analisator en klikken de „Onmiddellijke test“ knoop om de resultaten te lezen.

 

[Verwijzingsinterval]

De gezonde niet-zwangere volwassenen zouden moeten serum L.P.-PLA2 waarden onder 175.00ng/mL hebben. Men adviseert sterk dat elk laboratorium zijn eigen normale en abnormale die waarden zou moeten bepalen op bevolking worden gebaseerd.

 

[Interpretatie van resultaten]

 1. Deze reagens wordt slechts gebruikt voor hulpopsporing. Als de testresultaten abnormaal zijn, zou het moeten op tijd worden herzien en in combinatie met klinische symptomen worden beoordeeld.
 2. Voor steekproeven met concentratie L.P.-PLA2 lager dan 10.00ng/mL en hoger dan 900.00ng/mL, worden de opsporingsresultaten gemeld als „<10> 900.00ng/mL“, respectievelijk.

 

[Beperkingen van methodes]

 1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt om menselijk plasma/geheel te ontdekken bloedmonsters
 2. wegens de beperkingen van immunoassay methodes van antigeen en antilichamenreactie, kunnen de resultaten niet als enige basis voor klinische diagnose worden gebruikt, maar zouden met alle bestaande klinische en experimentele gegevens moeten worden geëvalueerd.
 3. De inhoud van triglyceride in de steekproef zal geen 15mg/ml overschrijden, zal de inhoud van hemoglobine geen 5mg/ml overschrijden, en de inhoud van bilirubine zal geen 0.5mg/ml overschrijden, en de relatieve afwijking van de testresultaten zal geen ±15% overschrijden.
 4. Wanneer de concentratie van L.P.-PLA2 in de steekproef minder dan 1800ng/mL is, is er geen haakeffect.
 5. HAMA-effect werd niet veroorzaakt toen de concentratie van menselijke antirat in de steekproef minder dan 50ng/ml was.
 6. Wanneer rf-de concentratie in de steekproef minder dan 2000IU/ml is, is de relatieve afwijking van de testresultaten binnen ±15%.

 

[Prestaties]

1. Grenzen van opsporing

Neen meer dan 10.00ng/mL.

2. Nauwkeurigheid

De relatieve afwijking van de streefwaarde is binnen ±15%.

3. Precisie

Binnen en tussen analysevariatiecoëfficiënt zijn binnen 15%.

4. Lineaire waaier

Binnen de lineaire waaier (10,00~ 900.00ng/mL), de lineaire correlatiecoëfficiënt R≥0.990.

 

[Nota]

1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt voor diagnose in vitro.

2. De van de testkaart en steekproef verdunner is beschikbaar en kan niet worden opnieuw gebruikt.

3. Gelieve te controleren de integriteit en de geldigheid v3o3or gebruik van het uitrustingspakket, en te open dan het pakket. Wanneer het bij lage temperatuur wordt opgeslagen, zou het aan kamertemperatuur (15℃ ~ 30℃) moeten worden hersteld alvorens het pakket voor gebruik te openen. De reagentia met beschadigd binnenpakket en voorbij de geldigheidsperiode kunnen niet worden gebruikt.

4. De vereisten van specimeninzameling en opslag strikt moeten zouden worden waargenomen. Als het specimen troebel is, zou het v3o3or gebruik moeten worden gecentrifugeerd en worden verworpen.

5. De gebruikte uitrustingen zouden als potentiële besmettelijke substanties moeten worden behandeld, en alle steekproeven, reagentia en potentiële verontreinigende stoffen zouden moeten volgens de relevante lokale verordeningen worden gedesinfecteerd en worden behandeld.

 

Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 0

 

WWHS-Analyselijst     
Hart     
cat#. Productartikel Specimen Reactietijd Maatregelenwaaier Klinische Waaier Itendedgebruik
1 cTnI WB/Serum/Plasma 12min. 0.1-40ng/ml <0> verscheidene hartkwalen met inbegrip van myocardiaal infarct en hartverlamming.
2 Myo WB/Serum/Plasma 12min. 5-400ng/ml <58ng> scherp myocardiaal infarct (AMI) in vroeg stadium.
3 CK-MB WB/Serum/Plasma 12min. 1-200ng/ml <5ng> scherp myocardiaal infarct (AMI) in vroeg stadium.
4 NT -NT-proBNP WB/Serum/Plasma 10min. 20-35000pg/ml Onder 75:0~347pg/mL,
Over 75:0~449pg/mL
hartverlamming.
5 D-dimeer WB/Plasma 10min. 40-10000ng/ml <500ng> verspreide intravascular coagulatie (DIC), diepe adertrombose (DVT), longembolie (PE), myocardiaal infarct, herseninfarct, enz.
6 cTnI+Myo+CKMB WB/Serum/Plasma 12min. zelfde met enig punt zelfde met enig punt Drievoudige teller van myocardiaal infarct.
7 ST2 WB/Serum/Plasma 10min. 10-400ng/ml <35ng> hartverlamming.
8 L.P.-PLA2 WB/Serum/Plasma 10min. 10-900ng/ml <175ng> Risicobeoordeling van ACS en atherosclerotic ischemische slagpatiënten.
9 S100-β WB/Serum/Plasma 10min. 0.05-10ng/ml <0> Herseninfarct, hersenverwonding.
Ontsteking     
10 CRP/hs-CRP WB/Serum/Plasma 3min. 0.5-200mg/L CRP<10mg> nonspecficity ontstekingsteller.
11 SAA Serum 5min. 1-200mg/L <10mg> inflammation&infection.
12 PCT WB/Serum/Plasma 10min. 0.2-100ng/ml <0> Sepsis
13 CRP+SAA WB/Serum/Plasma 5min. zelfde met enig punt zelfde met enig punt inflammation&infection.
14 IL-6 WB/Serum/Plasma 10min. 5-4000pg/ml 10pg/ml diabetes, reumatoïde artritis, enz.
Schildklierhormoon     
15 TSH Serum/Plasma 15min. 0.3-100mU/L 0.35-5mU/L hyperthyroidism en hypothyroidism
16 TT3 Serum/Plasma 15min. 0.5-10nmol/L 1.3-3.1nmol/L schildklierdysfunctie
17 TT4 Serum/Plasma 15min. 5-300nmol/L 66-181nmol/L schildklierdysfunctie
18 FT3 Serum/Plasma 15min. 1-100pmol/L 4-10pmol/L schildklierdysfunctie
19 FT4 Serum/Plasma 15min. 5-300pmol/L 19-39pmol/L schildklierdysfunctie
Tumorteller     
20 AFP Serum/Plasma 15min. 2.5-200ng/ml <20ng> zwangerschapskanker
21 CEA Serum/Plasma 15min. 1-200ng/ml <5ng> dubbelpuntkanker, colorectal kanker, enz.
22 NSE Serum/Plasma 15min. 1-400ng/ml <16ng> niet kleine cellongkanker
23 FOB faecale specimens 10min. 50-1000ng/ml <100ng> Het abnormale recessieve gastro-intestinale aftappen
24 PG II Serum/Plasma 15min. 1-100ug/L PGI/PGII>3.0 maagabnormaliteiten
25 PG I Serum/Plasma 15min. 2.5-200ug/L >70ng/ml maagabnormaliteiten
26 TPSA Serum/Plasma 15min. 0.5-40ng/ml <4ng> prostate kanker
27 FPSA Serum/Plasma 15min. 0.1-10ng/ml <1ng> prostate kanker
28 Ca12-5 Serum/Plasma 15min. 20-500U/ml <35u> ovariale kanker
29 Ca15-3 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 25="" U=""> borstkanker
30 HE4 Serum/Plasma 15min. 50-2000pmol/L <140 pmol=""> ovariale kanker
31 Ca19-9 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 27="" U=""> alvleesklier- kanker
32 β-HCG Serum/Plasma 15min. 5-400mIU/ml <10 mIU=""> Vroege pregrancy, ectopische HCG-kanker, onvolledige abortus
33 CK19 (cyfra21-1) Serum/Plasma 15min. 0.5-50ng/ml <2> niet kleine cellongkanker
Vruchtbaarheid     
34 HCG/β-HCG Serum/Plasma 10min. 5-20000mIU/ml <5 mIU=""> vroege pregrancy.
35 AMH Serum/Plasma 10min. 0.1-16ng/ml Mannetje: 20-60 jaar oud, 0.92-13.89 ng/mL
Wijfje: 20-29 jaar oud, 0.88-10.35 ng/mL
30-39 jaar oud, 0.31-7.86 oude ng/mL 40 -50 jaar, <5>
ovariaal reserveniveau
Gastro-intestinaal      
36 FOB faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
37 TRF faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
38 FOB+TRF faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
Besmetting      
39 C.Pneumonia WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief CP besmetting
40 M.Pneumonia WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief MP besmetting
41 Covid-19 Antigeen de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
42 Covid-19 Ab IgG/IgM WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
43 FluA de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
44 FluB de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
Nierverwonding      
45 CysC WB/Serum/Plasma 5min. 0.4-9mg/L 0.5-1.1mg/L nierfunctie
46 NGAL Urine 10min. 10-1500ng/mL <132ng> scherpe nierverwonding.
Andere      
47 FERR Serum 5min. 10-500ng/ml Mannetje: 24ng/mL~335ng/mL,
Wijfje: 11ng/mL~307ng/mL
ijzermetabolisme verwante ziekten, zoals hemochromatosis en de bloedarmoede van de ijzerdeficiëntie
48 HbA1c WB 10min. 4%-14% 4%-6% diabetes
49 VD Serum/Plasma 15min. 8-70ng/mL 19-57ng/mL fetation

 

Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 1Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 2Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 3Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 4Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 5Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 6Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 7Hart Kenmerkende L.P.-PLA2 Snelle Testuitrusting 5000 Tests/Dag voor Fysiek Onderzoekscentrum 8

 

Onze Diensten

 

1. Verstrek EMBLEEM, kleur, vooruitzichten en GUI-aanpassing

2. Verstrek technische ondersteuning en opleiding

3. Verstrek opleidingsvideo

 

FAQ:

 

1. Wat is MOQ?

 

Over het algemeen als u de verschillende producten kiest, onze minimum qty orde. ook verschillend zal zijn. Één beschikbare steekproef.

 

2. Wat over de levertijd?

 

De goederen vergen 7-21 het werkdagen die op storting moeten worden gemaakt.

 

3. Heeft uw product om het even welke garantie?

 

Ja, bieden wij 6 maanden beperkte garantie voor onze producten aan.

 

De schade toe te schrijven aan misbruik, de slechte behandeling en de onbevoegde wijzigingen en de reparaties worden niet behandeld door onze garantie.

 

4. Wat is uw betalingswijze?

 

Wij keuren gewoonlijk goed de betalingswijzen Paypal, TT, en Western Union omvatten.

 

50% storting vooraf en saldo alvorens te verschepen. De koper kan kiezen welke betalingsmanieren die u goedkeurt.

 

Paypal is het nuttigst en veilig, te weigeren gelieve Paypal-geen prijs wanneer u Paypal kiest.

 

5. Wat is uw verzendwijze?

 

Wij verstrekken uitvoerige verzendwijzen.

 

Voor kleine hoeveelheidsorden die wij door lucht-Uitdrukkelijk DHL hebben verscheept, of de expresdienst van EMS/TNT/UPS/FEDEX, het is veilig en snel.

 

Voor grote hoeveelheidsorden die wij door Luchtvervoer hebben verscheept of overzees vervoer, wij kunnen orde aan de ladingsagent van de koper in China ook verschepen.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.