Bericht versturen
Thuis > producten > POCT-instrument >
240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument

240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument

240 keer/uurpoct Instrument

Ce 240 keer/uurpoct Instrument

WWHS 240 keer/uurpoct Instrument

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

WWHS

Certificering:

CE

Modelnummer:

WWHS NIR--1000

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
NIR-1000 droge fluorimmunoassayanalysator
Fabrikant:
WWHS Biotech INC
Resultaatvertoning:
10 resultaten op elke pagina
Eigenschappen:
Hoge Gevoeligheid
Toepassing:
Diagnose van POC
Touch screen:
7“ LCD Vertoning
Netto gewicht:
Ongeveer 2,0 kg
Drukdocument:
1 broodje
Testsnelheid:
240 keer/uur
Onmiddellijke Test:
Externe Vereiste Tijdopnemer
Voordeel:
Hoog nauwkeurig
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
2
Prijs
550
Verpakking Details
de uitvoerkarton
Levertijd
10 dagen
Levering vermogen
100 reeksen per dag
VERWANTE PRODUCTEN
Neem contact met ons op
Productbeschrijving

WWHS IFA NIR-1000 Dry Fluoroimmunoassay Analyzer voor CA12-5 Tumor Maker Detection

 

NIR-1000 is een fluorescentie-immunochromatografisch analysesysteem dat kan werken voor ontstekingen, diabetes, hart- en vaatziekten, nierbeschadigingen en kankers, enz. Het IR-FL™-platform biedt betrouwbare en kwantitatieve resultaten van verschillende soorten analyten in menselijk bloed

 

Producteigenschappen


Het instrument is een intelligent instrument dat is ontwikkeld met behulp van moderne foto-elektrische technologie en wordt gebruikt voor kwantitatieve analyse van fluorimmunoassay-reagensstrips.Het instrument vertegenwoordigt geavanceerde technologieën van hetzelfde type en kan relevante parameters van het menselijk lichaam gemakkelijk, nauwkeurig en snel testen wanneer het wordt gebruikt in samenwerking met fluorimmunoassay-reagensstrips die door ons bedrijf zijn geproduceerd.

 

Hoge nauwkeurigheid

 

Wanneer het instrument de gekalibreerde fluorescentietestkaart test, is de afwijking tussen de gemeten fluorescentiewaarde en de kalibratiewaarde van de fluorescentietestkaart ±3,0%.

 

Herhaalbaarheid

 

De variabele fluorescentiecoëfficiënt van fluorescentietestkaarten met verschillende intensiteiten, herhaaldelijk gemeten door het instrument CV≤2.0%

 

Voorbereiding


Controleer / veeg de IC-kaartinformatie naar de apparatuur.

 

Testen

 

Standaardtest:

Plaats de testcassette in de testcassettehouder en klik op "timingtest".15 minuten later wordt het resultaat op het display weergegeven en afgedrukt wanneer u op "Afdrukken" klikt.


Snelle test:

Plaats de testcassette op het bedieningsplatform. Plaats de testcassette 15 minuten later in de testcassettehouder en klik op "Quick Test".Het resultaat wordt op het display weergegeven en afgedrukt wanneer u op "Afdrukken" klikt.

 

240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 0240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 1240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 2240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 3

240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 4

240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 5240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 6240 keer/de Hoge Nauwkeurigheid IFA Dry Fluoroimmunoassay Analyser van het uurpoct Instrument 7

 

Waarom kiezen voor WWHS

 

De hoofdactiviteit van ons bedrijf is INFRAROOD fluorescerende POCT.De belangrijkste toepassingsscenario's van POCT zijn onder meer de afdeling spoedeisende hulp, ICU, pijncentrum op de borst en beroertecentrum, operatiekamer en verschillende afdelingen van ziekenhuizen.Communautaire gezondheidszorg, ambulante en andere eerstelijns medische instellingen op alle niveaus;Apotheken, thuisgebruik en andere organisaties en particulieren gericht op eindklanten.POCT wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en snelheid, vrijheid van toepassingsscenario's en hoge kostenprestaties.Het huidige pijnpunt van de POCT-industrie ligt echter in het oplossen van de problemen van lage gevoeligheid en slechte precisie waarmee POCT-producten te maken hebben.

 

FAQ:

 

1. Wat is de MOQ?

 

Over het algemeen, als u de verschillende producten kiest, is onze minimale bestelhoeveelheid.zal ook anders zijn.Eén exemplaar beschikbaar.

 

2. Hoe zit het met de levertijd?

 

De goederen hebben 7-21 werkdagen nodig om te worden gemaakt bij aanbetaling.

 

3. Heeft uw product enige garantie?

 

Ja, we bieden 6 maanden beperkte garantie op onze producten.

 

Schade als gevolg van verkeerd gebruik, slechte behandeling en ongeoorloofde wijzigingen en reparaties vallen niet onder onze garantie.

 

4. Wat is uw betaalmethode?

 

We accepteren meestal de betaalmethoden PayPal, TT en Western Union.

 

50% aanbetaling vooraf en saldo vóór verzending.De koper kan kiezen welke betalingswijzen u accepteert.

 

PayPal is zeer nuttig en veilig, weiger alsjeblieft geen PayPal-kosten als je voor PayPal kiest.

 

5. Wat is uw verzendmethode?

 

Wij bieden uitgebreide verzendmethoden.

 

Voor bestellingen van kleine hoeveelheden verzenden we via DHL Air-Express of EMS/TNT/UPS/FEDEX Express-service, het is veilig en snel.

 

Voor grote hoeveelheden die we verzenden via luchttransport of zeetransport, kunnen we ook een bestelling verzenden naar de vrachtagent van de koper in China

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.