Bericht versturen
Thuis > producten > Hart Testende Uitrusting >
cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser

cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser

TnItroponine I Snelle Testuitrusting

Harttroponine I Snelle Testuitrusting

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

WWHS

Certificering:

ISO 13485, CE

Modelnummer:

cTnI

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
Harttroponine I Snelle Kwantitatieve Test
Opslag:
Kamertemperatuur
Steekproefbuffer:
25 Flesjes
Fabrikant:
WWHS Biotech INC
Type:
Één Stapanalyse
Toepassing binnen:
WWHS nir-1000 Droge Fluoroimmunoassay-Analisator
Jaarlijkse Capaciteit:
5 miljoen Cassettetests
Formele Naam:
Harttroponine I
Formaat:
Cassette
Reactiviteit:
menselijk
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
500
Prijs
US 1.50-2.99 Kit
Verpakking Details
kleurrijk document vakje
Levertijd
10 dagen
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
50000 Uitrustingen per Week
Productbeschrijving

[Productnaam]

Harttroponine I (cTnI) Snelle Kwantitatieve Test (Fluorescentieimmunoassay)

[Verpakkingsspecificatie]

25 Tests/uitrusting

[Bestemming]

Het product wordt gebruikt om de inhoud van harttroponine I (cTnI) in geheel bloed, plasma en serum van menselijk lichaam te bepalen en voor hulpdiagnose van myocardiaal infarct klinisch hoofdzakelijk gebruikt.

[Testprincipe]

De uitrusting gebruikt immunochromatographic analyse. Eerst, cTnI combineert het antigeen in de steekproef met de fluorescently-geëtiketteerde cTnI monoclonal antilichamenstamverwant. Dan, blijft het zich bewegen en combineert met een ander cTnI monoclonal antilichaam vast op het nitrocellulosemembraan om het immune complex van de dubbel-antilichamensandwich in de positie van de de testlijn van het nitrocellulosemembraan te vormen en kwantitatief testresultaat te analyseren en te verkrijgen gebruikend nir-1000 droogt fluoroimmunoassay analisator.

[Hoofdingrediënten]

Naam Ladingscapaciteit Ingrediënt
Testkaart 25 Het product bestaat uit fluorescente die mat (met fluorescently-geëtiketteerd cTnI monoclonal rattendieantilichaam met een laag wordt bedekt), nitrocellulosemembraan (met cTnI monoclonal rattenantilichaam en antilichaam van IgG van de geit het antimuis met een laag wordt bedekt), absorberende document en bodemvoering.
Steekproefverdunner 25 Fosfaatbuffer
Identiteitskaart 1 Informatie van de verslag de standaardkromme van deze partij reagentia

De ingrediënten van uitrustingen verschillende partijaantallen kunnen niet worden geruild.

[Opslagvoorwaarden en Geldigheid]

Het product zou bij 4℃-30℃ in een droge en donkere verzegelde plaats moeten worden opgeslagen, gebruikend aluminiumfoliezak en moet niet worden bevroren. De houdbaarheid is 12 maanden. De testkaart zou bij kamertemperatuur (15℃-30℃) moeten worden uitgepakt en zou in 15min na uitgepakt bij een temperatuur van (15-30) ℃ en relatieve vochtigheid van 20%-90% moeten worden gebruikt.

Zie buitenverpakking voor productiedatum, partijaantal en vervaldatum.

[Toepasselijk Instrument]

Nir-1000 droge fluoroimmunoassay die analisator door WWHS Biotech wordt geproduceerd. Inc.

[Steekproefvereisten]

 1. Serum en EDTA·Het antistollingsmiddelplasma van Na2 en geheel bloed, EDTA·K2 het antistollingsmiddelplasma en geheel bloed, het het antistollingsmiddelplasma van het natriumcitraat en het gehele bloed kunnen worden gebruikt.
 2. Verzamel aderlijk bloed gebruikend conventionele laboratoriummethode en vermijd hemolyse in het behandelingsproces.
 3. De klinische steekproeven zouden bij kamertemperatuur (15-30) ℃ in 4h na verzameld moeten worden getest. De geheel bloedspecimens kunnen bij (2-8) ℃ voor 24h worden opgeslagen en zouden niet moeten worden bevroren; serum of plasma de specimens kunnen bij (2-8) ℃ 7 dagen worden opgeslagen en bij -20ºC 30 dagen.
 4. De steekproef moet aan kamertemperatuur (15-30) ℃ vóór test worden opnieuw gewarmd. De bevroren steekproeven zouden volledig worden gesmolten worden gemengd moeten, en v3o3or gebruik worden opnieuw gewarmd en zouden niet herhaaldelijk moeten worden bevroren.
 5. Gelieve te testen geen steekproeven van strenge hemolyse, strenge lipoidemia en icterus.

[Testmethode]

 1. Gelieve te lezen grondig de specificatie vóór test. De bevroren de testkaart en steekproef zouden bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor minstens 30min v3o3or gebruik moeten worden geplaatst.
 2. Begin nir-1000 droge fluoroimmunoassay analisator en verifieert kwaliteitscontrole volgens de specificatie. (Nota: De reagens is vooraf gekalibreerd en de parameters van de kaliberbepalingskromme van elke partij reagentia zijn opgeslagen in de informatiekaart. Neem v3o3or gebruik de informatiekaart op en voer test zonder re-calibration na het overgaan van kwaliteitscontrole uit; anders, identificeer de oorzaak vóór test.)
 3. Neem de testkaart van de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15min
 4. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijstbovenkant en etiketteer het.
 5. Serum, plasma of geheel bloedspecimen: Neem 100μL van steekproef en voeg het in 300μL van bufferoplossing (1:3) toe. Dan, meng de oplossing gelijk, neem 100μL van de oplossing en voeg het goed toe in de testkaart.
 6. Neem de testkaart in nir-1000 op drogen fluoroimmunoassay analisator en drukken „Timingstest“ om tijd voor 12min automatisch te houden. De analisator zal automatisch het testresultaat en lezen zal het in het scherm beoordelen en tonen. Of neem de testkaart in de analisator na 12min op en druk „Onmiddellijke test“, zal het instrument zal het resultaat automatisch beoordelen en lezen.

[Verwijzingsinterval]

Bepaal 252 gezonde mensen op de leeftijd van 18-68 en voer statistische analyse uit gebruikend 95ste percentile methode. Het resultaat toont aan dat cTnI interval<0.3ng/mL van verwijzingen voorzie.

Het laboratorium zou een verwijzingswaaier volgens kenmerken van plaatselijke bevolking moeten vestigen.

[Interpretatie van Testresultaten]

1. De uitrusting kan voor hulp slechts test worden gebruikt. Als het testresultaat abnormaal is, test geschikt en rechter gecombineerd met klinische symptomen opnieuw.

2. Voor steekproeven de waarvan cTnI concentratie lager dan 0.1ng/mL en hoger is dan 40ng/mL, is het testresultaat „<0.1ng/mL“ en respectievelijk „>40ng/mL“.

[Beperking van Testmethode]

1. De uitrusting kan worden gebruikt om serum/plasma/geheel bloedspecimens van menselijk slechts lichaam te testen.

2. wegens beperkingen van serologische methodes voor antigeen en antilichamenreactie, kan het testresultaat niet als enige basis voor klinische diagnose worden gebruikt en zou samen met alle bestaande klinische en experimentele gegevens moeten worden geëvalueerd.

3. De inhoud van triglyceride in de steekproef is neen meer dan 15mg/mL, is dat van hemoglobine neen meer dan 5mg/mL en dat van hemoglobine is neen meer dan 0.5mg/mL, en de relatieve afwijking is beperkt tot ±15%.

4. Wanneer cTnI de concentratie van steekproeven minder dan 250ng/mL is, wordt het Haakeffect niet waargenomen.

 1. Wanneer de menselijke antimuisconcentratie van steekproeven minder dan 50ng/mL is, HAMA-zal het effect niet waargenomen worden.
 2. Wanneer rf-de concentratie van steekproeven minder dan 2000IU/mL is, is de relatieve afwijking van testresultaat beperkt tot ±15%.

[Productprestatie-indicators]

 1. Grens van opsporing

Neen meer dan 0.1ng/mL.

 1. Nauwkeurigheid

De relatieve afwijking aan de streefwaarde is beperkt tot ±15%.

 1. Precisie

Binnen-looppasprecisie CV≤15%; tussen-looppas relatieve grens R≤15%.

 1. Lineariteitwaaier

Binnen de gespecificeerde lineariteitwaaier cTnI (0.1-40) ng/mL, lineair afhankelijke coëfficiënt r≥0.990.

 1. Analytische Specificiteit

Bepaal harttroponine T, harttroponine C en skeletachtige spiertroponine I steekproeven de waarvan concentratie 1000ng/mL is en het resultaat geen 0.1ng/mL overschrijdt.

[Voorzorgsmaatregelen]

 1. De testkaart en de bufferoplossing zijn voor éénmalig gebruik en zij kunnen niet worden opnieuw gebruikt.
 2. Gelieve te inspecteren verpakkingsintegriteit en geldigheid v3o3or gebruik van uitrusting en te pak dan het product uit. Als het product bij lage temperatuur wordt opgeslagen, herstel aan kamertemperatuur (15℃-30℃) alvorens uit te pakken en gebruik. De reagens kan niet worden gebruikt als de verpakking beschadigd is en de geldigheidsperiode verloopt.
 3. Neem de testkaart uit de aluminiumfoliezak en voer experiment in 15min uit. Plaats het niet lange tijd in de lucht om vochtigheid te vermijden.
 4. Het wordt vereist om strikt aan de eisen ten aanzien van steekproefinzameling en opslag te voldoen. Als de steekproef troebel is, centrifugeer en het gelieve v3o3or gebruik te storten.
 5. De uitrusting bevat producten van dieren. De in aanmerking komende informatie over dierlijke bron en gezondheidseis kan geen inexistence van besmettelijke ziekteverwekker absoluut verzekeren. Daarom zouden deze producten als latent besmettelijk materiaal moeten worden weggedaan, en alle steekproeven, reagentia en latente verontreinigende stoffen zouden moeten volgens relevante lokale verordeningen worden gedesinfecteerd en worden weggedaan.
 6. Te hoge of te lage hematocrit van rode cellen kan geheel bloedonderzoekresultaat beïnvloeden, zodat zou de controle moeten worden geleid gebruikend andere methodes.

cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser 0cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser 1

cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser 2cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser 3cTnI Harttroponine I Snelle Test Kit For Dry Fluoroimmunoassay Analyser 4

 

Analyselijst     
Hart     
cat#. Productartikel Specimen Reactietijd Maatregelenwaaier Klinische Waaier Itendedgebruik
1 cTnI WB/Serum/Plasma 12min. 0.1-40ng/ml <0> verscheidene hartkwalen met inbegrip van myocardiaal infarct en hartverlamming.
2 Myo WB/Serum/Plasma 12min. 5-400ng/ml <58ng> scherp myocardiaal infarct (AMI) in vroeg stadium.
3 CK-MB WB/Serum/Plasma 12min. 1-200ng/ml <5ng> scherp myocardiaal infarct (AMI) in vroeg stadium.
4 NT -NT-proBNP WB/Serum/Plasma 10min. 20-35000pg/ml Onder 75:0~347pg/mL,
Over 75:0~449pg/mL
hartverlamming.
5 D-dimeer WB/Plasma 10min. 40-10000ng/ml <500ng> verspreide intravascular coagulatie (DIC), diepe adertrombose (DVT), longembolie (PE), myocardiaal infarct, herseninfarct, enz.
6 cTnI+Myo+CKMB WB/Serum/Plasma 12min. zelfde met enig punt zelfde met enig punt Drievoudige teller van myocardiaal infarct.
7 ST2 WB/Serum/Plasma 10min. 10-400ng/ml <35ng> hartverlamming.
8 L.P.-PLA2 WB/Serum/Plasma 10min. 10-900ng/ml <175ng> Risicobeoordeling van ACS en atherosclerotic ischemische slagpatiënten.
9 S100-β WB/Serum/Plasma 10min. 0.05-10ng/ml <0> Herseninfarct, hersenverwonding.
Ontsteking     
10 CRP/hs-CRP WB/Serum/Plasma 3min. 0.5-200mg/L CRP<10mg> nonspecficity ontstekingsteller.
11 SAA Serum 5min. 1-200mg/L <10mg> inflammation&infection.
12 PCT WB/Serum/Plasma 10min. 0.2-100ng/ml <0> Sepsis
13 CRP+SAA WB/Serum/Plasma 5min. zelfde met enig punt zelfde met enig punt inflammation&infection.
14 IL-6 WB/Serum/Plasma 10min. 5-4000pg/ml 10pg/ml diabetes, reumatoïde artritis, enz.
Schildklierhormoon     
15 TSH Serum/Plasma 15min. 0.3-100mU/L 0.35-5mU/L hyperthyroidism en hypothyroidism
16 TT3 Serum/Plasma 15min. 0.5-10nmol/L 1.3-3.1nmol/L schildklierdysfunctie
17 TT4 Serum/Plasma 15min. 5-300nmol/L 66-181nmol/L schildklierdysfunctie
18 FT3 Serum/Plasma 15min. 1-100pmol/L 4-10pmol/L schildklierdysfunctie
19 FT4 Serum/Plasma 15min. 5-300pmol/L 19-39pmol/L schildklierdysfunctie
Tumorteller     
20 AFP Serum/Plasma 15min. 2.5-200ng/ml <20ng> zwangerschapskanker
21 CEA Serum/Plasma 15min. 1-200ng/ml <5ng> dubbelpuntkanker, colorectal kanker, enz.
22 NSE Serum/Plasma 15min. 1-400ng/ml <16ng> niet kleine cellongkanker
23 FOB faecale specimens 10min. 50-1000ng/ml <100ng> Het abnormale recessieve gastro-intestinale aftappen
24 PG II Serum/Plasma 15min. 1-100ug/L PGI/PGII>3.0 maagabnormaliteiten
25 PG I Serum/Plasma 15min. 2.5-200ug/L >70ng/ml maagabnormaliteiten
26 TPSA Serum/Plasma 15min. 0.5-40ng/ml <4ng> prostate kanker
27 FPSA Serum/Plasma 15min. 0.1-10ng/ml <1ng> prostate kanker
28 Ca12-5 Serum/Plasma 15min. 20-500U/ml <35u> ovariale kanker
29 Ca15-3 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 25="" U=""> borstkanker
30 HE4 Serum/Plasma 15min. 50-2000pmol/L <140 pmol=""> ovariale kanker
31 Ca19-9 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 27="" U=""> alvleesklier- kanker
32 β-HCG Serum/Plasma 15min. 5-400mIU/ml <10 mIU=""> Vroege pregrancy, ectopische HCG-kanker, onvolledige abortus
33 CK19 (cyfra21-1) Serum/Plasma 15min. 0.5-50ng/ml <2> niet kleine cellongkanker
Vruchtbaarheid     
34 HCG/β-HCG Serum/Plasma 10min. 5-20000mIU/ml <5 mIU=""> vroege pregrancy.
35 AMH Serum/Plasma 10min. 0.1-16ng/ml Mannetje: 20-60 jaar oud, 0.92-13.89 ng/mL
Wijfje: 20-29 jaar oud, 0.88-10.35 ng/mL
30-39 jaar oud, 0.31-7.86 oude ng/mL 40 -50 jaar, <5>
ovariaal reserveniveau
Gastro-intestinaal      
36 FOB faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
37 TRF faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
38 FOB+TRF faecale specimens 10min. kwalitatief kwalitatief gastro-intestinale bloeding.
Besmetting      
39 C.Pneumonia WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief CP besmetting
40 M.Pneumonia WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief MP besmetting
41 Covid-19 Antigeen de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
42 Covid-19 Ab IgG/IgM WB/Serum/Plasma 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
43 FluA de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
44 FluB de neuszwabber, de keelzwabber of de neuswas/zuigen specimens op 15min. kwalitatief kwalitatief ademhalingskanaal
Nierverwonding      
45 CysC WB/Serum/Plasma 5min. 0.4-9mg/L 0.5-1.1mg/L nierfunctie
46 NGAL Urine 10min. 10-1500ng/mL <132ng> scherpe nierverwonding.
Andere      
47 FERR Serum 5min. 10-500ng/ml Mannetje: 24ng/mL~335ng/mL,
Wijfje: 11ng/mL~307ng/mL
ijzermetabolisme verwante ziekten, zoals hemochromatosis en de bloedarmoede van de ijzerdeficiëntie
48 HbA1c WB 10min. 4%-14% 4%-6% diabetes
49 VD Serum/Plasma 15min. 8-70ng/mL 19-57ng/mL fetation

 

Interpretatie van Testresultaten


1. De uitrusting kan voor hulp slechts test worden gebruikt. Als het testresultaat abnormaal is, test geschikt en rechter gecombineerd met klinische symptomen opnieuw.
2. Voor steekproeven de waarvan cTnI concentratie lager dan 0.1ng/mL en hoger is dan 40ng/mL, is het testresultaat „<0.1ng/mL“ en respectievelijk „>40ng/mL“.

 

Opslagvoorwaarden en Geldigheid


Het product zou bij 4℃-30℃ in een droge en donkere verzegelde plaats moeten worden opgeslagen, gebruikend aluminiumfoliezak en moet niet worden bevroren. De houdbaarheid is 12 maanden. De testkaart zou bij ruimtetemprature (15℃-30℃) moeten worden uitgepakt en zou in 15min na uitgepakt bij een temperatuur van (15-30) ℃ en relatieve vochtigheid van 20%-90% moeten worden gebruikt.
Zie buitenverpakking voor productiedatum, partijaantal en vervaldatum.


Toepasselijk Instrument


WWHS nir-1000 droge fluoroimmunoassay analisator

 

WWHS-Voordeel

 

1. Geavanceerde Kwaliteit: Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole en genieten van goede reputatie in de markt.

2. Oprecht de Dienst: Wij behandelen cliënten als vriend en streven naar de bouw van bedrijfsrelatiionship op lange termijn.

3. Betaalbare Prijs: Wij verzekeren altijd hoge prijsprestaties om aan onze klanten ten goede te komen.

4. Geschikte Levering: Uw orde zal worden verscheept zodra gebeëindigd

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.