Bericht versturen
Thuis > producten > POCT-Testuitrusting >
WWHS-van de de Testuitrusting CA125 van de Analysefia POCT Goedkeuring van de Testce de Snelle

WWHS-van de de Testuitrusting CA125 van de Analysefia POCT Goedkeuring van de Testce de Snelle

De Testuitrusting van CA125 POCT

Ce-de Uitrusting van de Goedkeuringspoct Test

CA125 snelle Test

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

WWHS

Certificering:

CE

Modelnummer:

CA125

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
CA125 snelle Kwantitatieve Testuitrusting
Steekproefbuffer:
25 Flesjes
Toepassing:
Detectie van tumormakers
Opslag:
Kamertemperatuur
Garantie:
12 maanden
Reactiviteit:
menselijk
Voordeel:
Hoge Nauwkeurigheid
Fabrikant:
WWHS Biotech INC
Eigenschap:
Hoge Gevoeligheid
Leveringscapaciteit:
3 miljoen Per jaar
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000
Prijs
US 1.50-2.50 Kit
Verpakking Details
kleurrijk document vakje
Levertijd
10 dagen
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
30000 Uitrustingen per Week
Productbeschrijving

Ce-Analyse van de Testkit tumor maker WWHS van de Goedkeuringsfia POCT CA125 de Snelle Kwantitatieve

CA125.pdf

Beschrijving:

Deze uitrusting wordt gebruikt voor kwantitatieve bepaling van CA125 in menselijk geheel bloed, plasma en serum.

[Productnaam]

Koolhydraatantigeen 125 (CA125) Snelle Kwantitatieve Test (Fluorescentieimmunoassay)

[Pakketspecificatie]

25 Tests/uitrusting

[Bestemming]

Deze uitrusting wordt gebruikt voor kwantitatieve bepaling van CA125 in menselijk geheel bloed, plasma en serum.

CA125 is een hoogte - molecuulgewichtmucin type glycoproteïne, oorspronkelijk door het CA12-5monoclonal-antilichaam (MAb) wordt bepaald door Bast et al. wordt gevestigd die. CA125 is een proteïne die een zogenaamde tumorteller of biomarker is, die een substantie is die in grotere concentratie in tumorcellen dan in andere cellen van het lichaam wordt gevonden. In het bijzonder, is CA125 aanwezig in grotere concentratie in ovariale kankercellen dan in andere cellen. Het werd eerst begin de jaren tachtig geïdentificeerd, en de functie van de CA125-proteïne wordt niet momenteel begrepen.

CA 125 wordt gewoonlijk gemeten van een bloedmonster. Het kan ook in vloeistof van de borst of de buikholte worden gemeten. De tests momenteel in gebruik zijn gebaseerd allen op het gebruik van een antilichaam dat tegen CA 125 proteïne wordt geleid (monoclonal antilichamentechniek).

CA125 is vooral waardevol voor oncologen in zowel opsporing van ovariaal kanker als ziekte toezicht op ovariale kankerpatiënten gebleken.

[Inspectieprincipe]

De Snelle Test van CA125 is éénfasige chromatografische die sandwichimmunoassay voor de kwantitatieve meting van CA125 wordt ontworpen. Het CA125-antigeen in de steekproef werd eerst gebonden met de vervoegde samenstelling van fluorescente geëtiketteerde CA125 monoclonal antilichaam, dan bewogen en gecombineerd met een ander monoclonal antilichaam van CA125 vast op het nitrocellulosemembraan, en dubbel antilichaam complexe werd sandwich gevormd bij de opsporingslijn van het membraan van het cellulosenitraat. De kwantitatieve opsporingsresultaten werden verkregen door NIR-1000 droge fluoroimmunoassay analisator.

[Componenten]

Naam Hoeveelheid Component
Testkaarten 25 Het is samengesteld uit fluorescent die stootkussen (met fluorescente geëtiketteerde die CA125 monoclonal muisantilichaam met een laag wordt bedekt), nitrocellulosemembraan (met monoclonal de muisantilichaam van CA125 en antilichaam van IgG van de Geit het antimuis met een laag wordt bedekt), absorberend document en steun
Steekproefverdunner 25 (300μL/tube) Fosfaatbuffer
Identiteitskaart 1 Met het specifieke dossier van de tribunekromme
 

De componenten in verschillende partijen uitrustingen kunnen niet onderling verwisselbaar worden gebruikt.

[Opslagvoorwaarden en geldigheid]

De uitrusting zou bij 4℃~30℃, uit direct zonlicht moeten worden opgeslagen. Het is geldig 18 maanden. De testkaart zou binnen 15 minuten moeten worden gebruikt na het unsealing onder het milieu van de relatieve vochtigheid van 15℃~30℃ en van 20% ~ 90%.

De productiedatum, het partijaantal en de vervaldatum worden getoond in de buitenverpakking van het product.

[Toepasselijke instrumenten]

Nir-1000 droge fluoroimmunoassay die analisator door WWHS Biotech wordt geproduceerd. Inc.

[Steekproefvereisten]

 1. Het plasma, het serum en het gehele bloed kunnen als steekproeven worden gebruikt. Het gehele bloed zou in een buis moeten worden verzameld die heparine, citraat of EDTA bevatten als antistollingsmiddel. Als de serumprocedure wordt gebruikt, verzamel bloed in een buis zonder antistollingsmiddel en sta toe klonterend. De Hemolyzedsteekproeven zouden niet moeten worden gebruikt.
 2. Het aderlijke bloed werd verzameld volgens routinelaboratoriummethodes om hemolyse te vermijden.
 3. Het wordt hoogst geadviseerd om verse steekproeven te gebruiken in plaats van lange tijd het houden van de steekproeven bij kamertemperatuur. Nadat de steekproeven werden verzameld, zou de opsporing binnen 4 uren bij kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten worden voltooid. Het gehele bloedmonster kan bij 2℃~8℃ 24 uren worden opgeslagen. Plasma en serum de steekproeven kunnen bij 2℃~ 8℃ 7 dagen, -20℃for worden opgeslagen 30 dagen.
 4. Alvorens te testen, zou de steekproef naar kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten terugkeren. De bevroren steekproeven zouden volledig v3o3or gebruik moeten worden ontdooid en worden gemengd, opnieuw warmend gelijk. De herhaalde freeze-thaw cycli zouden moeten worden vermeden.

[Procedure]

 1. Vóór de test, te lezen gelieve volledig de instructies. Als de de testkaart en steekproef in koude opslag worden opgeslagen, zouden zij bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor niet minder dan 30min v3o3or gebruik moeten worden in evenwicht gebracht.
 2. Begin nir-1000 droogt fluoroimmunoassay analisator volgens het instructiehandboek van het instrument, en voert kwaliteitscontrolecontrole volgens het instructiehandboek van uit het instrument (Nota: de reagens is vooraf gekalibreerd, en de parameters van de kaliberbepalingskromme van elke partij van reagens zijn opgeslagen in de informatiekaart. De informatiekaart wordt v3o3or gebruik opgenomen, zodat is het niet noodzakelijk opnieuw te kalibreren, en de test kan worden uitgevoerd slechts nadat de kwaliteitscontrole wordt overgegaan. Anders, zou de oorzaak moeten zijn te weten gekomen alvorens te testen.)
 3. Verwijder de testkaart uit de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15 minuten.
 4. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijst en merk horizontaal het.
 5. Mengeling 100 µL van geduldige steekproef met 300µL van steekproefverdunner. Pas 100 µL van verdunde steekproeven op de put van de testkaart toe.
 6. Neem de testkaart in droge fluoroimmunoassay gelezen analisator nir-1000 op, en registreer de resultaten 10 minuten na toevoeging van steekproeven, dan doe geschikt gebruikte test weg.

[Verwijzingsinterval]

De normale gezonde volwassen vrouwen die niet lijdend aan ovariale kanker, 95% hadden CA125-waarden minder dan 35U/mL. Men adviseert dat elk laboratorium zijn eigen normaal die gamma zou moeten vestigen op een representatieve bemonstering van de lokale bevolking wordt gebaseerd.

[Interpretatie van resultaten]

 1. Deze reagens wordt slechts gebruikt voor hulpopsporing. Als de testresultaten abnormaal zijn, zou het moeten op tijd worden herzien en in combinatie met klinische symptomen worden beoordeeld.
 2. Voor steekproeven met CA125-concentratie lager dan 20U/ml en hoger dan 500U/ml, worden de opsporingsresultaten gemeld als „< 20U=""> 500U/ml“, respectievelijk.

[Beperkingen van methodes]

 1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt om menselijk plasma/geheel te ontdekken bloedmonsters
 2. wegens de beperkingen van immunoassay methodes van antigeen en antilichamenreactie, kunnen de resultaten niet als enige basis voor klinische diagnose worden gebruikt, maar zouden met alle bestaande klinische en experimentele gegevens moeten worden geëvalueerd.
 3. De inhoud van triglyceride in de steekproef zal geen 15mg/ml overschrijden, zal de inhoud van hemoglobine geen 5mg/ml overschrijden, en de inhoud van bilirubine zal geen 0.5mg/ml overschrijden, en de relatieve afwijking van de testresultaten zal geen ±15% overschrijden.
 4. Wanneer de concentratie van CA125 in de steekproef minder dan 2000U/mL is, is er geen haakeffect.
 5. HAMA-effect werd niet veroorzaakt toen de concentratie van menselijke antirat in de steekproef minder dan 50ng/ml was.
 6. Wanneer rf-de concentratie in de steekproef minder dan 2000IU/ml is, is de relatieve afwijking van de testresultaten binnen ±15%.

[Prestaties]

1. Grenzen van opsporing, neen meer dan 20U/mL.

2. De nauwkeurigheid, de relatieve afwijking van de streefwaarde is binnen ±15%.

3. Precisie, de binnen en tussen analysevariatiecoëfficiënt is binnen 15%.

4.Linear strek me, binnen de lineaire waaier (20-500U/mL) uit, de lineaire correlatiecoëfficiënt R≥0.990.

[Nota]

1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt voor diagnose in vitro.

2. De van de testkaart en steekproef verdunner is beschikbaar en kan niet worden opnieuw gebruikt.

3. Gelieve te controleren de integriteit en de geldigheid v3o3or gebruik van het uitrustingspakket, en te open dan het pakket. Wanneer het bij lage temperatuur wordt opgeslagen, zou het aan kamertemperatuur (15℃ ~ 30℃) moeten worden hersteld alvorens het pakket voor gebruik te openen. De reagentia met beschadigd binnenpakket en voorbij de geldigheidsperiode kunnen niet worden gebruikt.

4. De vereisten van specimeninzameling en opslag strikt moeten zouden worden waargenomen. Als het specimen troebel is, zou het v3o3or gebruik moeten worden gecentrifugeerd en worden verworpen.

5. De gebruikte uitrustingen zouden als potentiële besmettelijke substanties moeten worden behandeld, en alle steekproeven, reagentia en potentiële verontreinigende stoffen zouden moeten volgens de relevante lokale verordeningen worden gedesinfecteerd en worden behandeld.

WWHS-van de de Testuitrusting CA125 van de Analysefia POCT Goedkeuring van de Testce de Snelle 0

 

Analyselijst Tumorteller    
cat#. Productartikel Specimen Reactietijd Maatregelenwaaier Klinische Waaier Bestemming
20 AFP Serum/Plasma 15min. 2.5-200ng/ml <20ng> zwangerschapskanker
21 CEA Serum/Plasma 15min. 1-200ng/ml <5ng> dubbelpuntkanker, colorectal kanker, enz.
22 NSE Serum/Plasma 15min. 1-400ng/ml <16ng> niet kleine cellongkanker
23 FOB faecale specimens 10min. 50-1000ng/ml <100ng> Het abnormale recessieve gastro-intestinale aftappen
24 PG II Serum/Plasma 15min. 1-100ug/L PGI/PGII>3.0 maagabnormaliteiten
25 PG I Serum/Plasma 15min. 2.5-200ug/L >70ng/ml maagabnormaliteiten
26 TPSA Serum/Plasma 15min. 0.5-40ng/ml <4ng> prostate kanker
27 FPSA Serum/Plasma 15min. 0.1-10ng/ml <1ng> prostate kanker
28 Ca12-5 Serum/Plasma 15min. 20-500U/ml <35u> ovariale kanker
29 Ca15-3 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 25="" U=""> borstkanker
30 HE4 Serum/Plasma 15min. 50-2000pmol/L <140 pmol=""> ovariale kanker
31 Ca19-9 Serum/Plasma 15min. 10-400U/ml < 27="" U=""> alvleesklier- kanker
32 β-HCG Serum/Plasma 15min. 5-400mIU/ml <10 mIU=""> Vroege pregrancy, ectopische HCG-kanker, onvolledige abortus
33 CK19 (cyfra21-1) Serum/Plasma 15min. 0.5-50ng/ml <2> niet kleine cellongkanker

 

Procedure


1. Vóór de test, te lezen gelieve volledig de instructies. Als de de testkaart en steekproef in koude opslag worden opgeslagen, zouden zij bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor niet minder dan 30min v3o3or gebruik moeten worden in evenwicht gebracht.
2. Begin nir-1000 droge fluorescentieimmunoassay analysator volgens het instructiehandboek van het instrument, en voert kwaliteitscontrolecontrole volgens het instructiehandboek van uit het instrument (Nota: de reagens is vooraf gekalibreerd, en de parameters van de kaliberbepalingskromme van elke partij van reagens zijn opgeslagen in de informatiekaart. De informatiekaart wordt v3o3or gebruik opgenomen, zodat is het niet noodzakelijk opnieuw te kalibreren, en de test kan worden uitgevoerd slechts nadat de kwaliteitscontrole wordt overgegaan. Anders, zou de oorzaak moeten zijn te weten gekomen alvorens te testen.)
3. Verwijder de testkaart uit de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15 minuten.
4. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijst en merk horizontaal het.
5. Mengeling 100 µL van geduldige steekproef met 300µL van steekproefverdunner. Pas 100 µL van verdunde steekproeven op de put van de testkaart toe.
6. Neem de testkaart in droge fluorescente gelezen immunoanalyzer nir-1000 op, en registreer de resultaten 15 minuten na toevoeging van steekproeven, dan doe geschikt gebruikte test weg.

 

WWHS-van de de Testuitrusting CA125 van de Analysefia POCT Goedkeuring van de Testce de Snelle 1WWHS-van de de Testuitrusting CA125 van de Analysefia POCT Goedkeuring van de Testce de Snelle 2

 

Nota:


1) Om het even welke variatie in exploitant, het pipetting en het wassen techniek, incubatietijd of temperatuur, en uitrustingsleeftijd kan variatie in resultaat veroorzaken. Elke gebruiker zou hun eigen standaardkromme moeten verkrijgen.
2) Als de steekproeven zijn verdund, moet de concentratie van de standaardkromme wordt gelezen met de verdunningsfactor worden vermenigvuldigd die.
3) Als de specimens waarden hoger dan de hoogste norm produceren, verdun de specimens en herhaal de analyse

 

Toepasselijk Instrument


WWHS nir-1000 droge fluoroimmunoassay analisator

 

Eenvoudige Procedure om te werken

1) De steekproef kan Plasma&whole-Bloed zijn

2) Kies Intern of Extern volgens Behoeften

3) Single&Batchverwerking

 

FAQ:

 

1. Wat is MOQ?

 

Over het algemeen als u de verschillende producten kiest, onze minimum qty orde. ook verschillend zal zijn. Één beschikbare steekproef.

 

2. Wat over de levertijd?

 

De goederen vergen 7-21 het werkdagen die op storting moeten worden gemaakt.

 

3. Heeft uw product om het even welke garantie?

 

Ja, bieden wij 6 maanden beperkte garantie voor onze producten aan.

 

De schade toe te schrijven aan misbruik, de slechte behandeling en de onbevoegde wijzigingen en de reparaties worden niet behandeld door onze garantie.

 

4. Wat is uw betalingswijze?

 

Wij keuren gewoonlijk goed de betalingswijzen Paypal, TT, en Western Union omvatten.

 

50% storting vooraf en saldo alvorens te verschepen. De koper kan kiezen welke betalingsmanieren die u goedkeurt.

 

Paypal is het nuttigst en veilig, te weigeren gelieve Paypal-geen prijs wanneer u Paypal kiest.

 

5. Wat is uw verzendwijze?

 

Wij verstrekken uitvoerige verzendwijzen.

 

Voor kleine hoeveelheidsorden die wij door lucht-Uitdrukkelijk DHL hebben verscheept, of de expresdienst van EMS/TNT/UPS/FEDEX, het is veilig en snel.

 

Voor grote hoeveelheidsorden die wij door Luchtvervoer hebben verscheept of overzees vervoer, wij kunnen orde aan de ladingsagent van de koper in China ook verschepen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.