Bericht versturen
Thuis > producten > POCT-Testuitrusting >
Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen

Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

WWHS

Certificering:

ISO13485, CE

Modelnummer:

AFP

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Productnaam:
Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative Test
Steekproefbuffer:
25 Flesjes
Gebruik:
Detectie van tumormakers
Opslag:
Kamertemperatuur
Garantie:
12 maanden
Fabrikant:
WWHS
Reactiviteit:
menselijk
Type:
Snelle Testcassette
Voordeel:
Snel
Sleutelwoorden:
Snelle reactie
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1000
Prijs
US 1.50-2.50 Kit
Verpakking Details
kleurrijk document vakje
Levertijd
10 dagen
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
30000 Uitrustingen per Week
Productbeschrijving

[Productnaam]

Van Alpha Fetoprotein (AFP) de Snelle Kwantitatieve Test (Fluorescentieimmunoassay)

[Pakketspecificatie]

25 Tests/uitrusting

[Bestemming]

Deze uitrusting wordt gebruikt voor kwantitatieve bepaling van AFP in menselijk geheel bloed, plasma en serum.

Alpha- fetoprotein (AFP), foetale die aquivalent aan albumine, is een 67kDa-glycoproteïne tijdens embryonale die ontwikkeling wordt geproduceerd en in hoge concentratie in fortal serum en vruchtwater wordt gevonden. In normale niet-zwangere volwassenen is AFP aanwezig in lage concentraties in serum. Nochtans kan AFP duidelijk gestegen in het serum van patiënten met kanker van de lever, de testikel of de eierstok. De kwantitatieve bepaling van AFP-serum kan in het beheer van patiënten met veronderstelde of gediagnostiseerde van de leverkanker of kiem celtumors van de testikel of de eierstok waardevol zijn. Bovendien is de opgeheven serumafp concentratie gemeten in patiënten met andere noncancerous, ziekten, met inbegrip van van tyrosinemiahyperbilirubinemia van ataxietelangiectasia de erfelijke scherpere virale hepatitis bij pasgeborenen, chronische actieve hepatitis en cirrose. De opgeheven serumafp concentratie wordt ook waargenomen in zwangere vrouw. Daarom AFP-wordt de meting niet geadviseerd voor gebruik als onderzoeksprocedure om de aanwezigheid van kanker in de algemene bevolking te ontdekken.

[Inspectieprincipe]

De Snelle Test van AFP is éénfasige chromatografische die sandwichimmunoassay voor de kwantitatieve meting van AFP wordt ontworpen. Het AFP-antigeen in de steekproef werd eerst gebonden met de vervoegde samenstelling van fluorescente geëtiketteerde AFP monoclonal antilichaam, dan bewogen en gecombineerd met een ander monoclonal antilichaam van AFP vast op het nitrocellulosemembraan, en dubbel antilichaam complexe werd sandwich gevormd bij de opsporingslijn van het membraan van het cellulosenitraat. De kwantitatieve opsporingsresultaten werden verkregen door NIR-1000 droge fluoroimmunoassay analisator.

[Componenten]

Naam Hoeveelheid Component
Testkaarten 25 Het is samengesteld uit fluorescent die stootkussen (met fluorescente geëtiketteerde die AFP monoclonal muisantilichaam met een laag wordt bedekt), nitrocellulosemembraan (met monoclonal de muisantilichaam van AFP en antilichaam van IgG van de Geit het antimuis met een laag wordt bedekt), absorberend document en steun
Steekproefverdunner 25 (300μL/tube) Fosfaatbuffer
Identiteitskaart 1 Met het specifieke dossier van de tribunekromme
 

De componenten in verschillende partijen uitrustingen kunnen niet onderling verwisselbaar worden gebruikt.

[Opslagvoorwaarden en geldigheid]

De uitrusting zou bij 4℃~30℃, uit direct zonlicht moeten worden opgeslagen. Het is geldig 18 maanden. De testkaart zou binnen 15 minuten moeten worden gebruikt na het unsealing onder het milieu van de relatieve vochtigheid van 15℃~30℃ en van 20% ~ 90%.

De productiedatum, het partijaantal en de vervaldatum worden getoond in de buitenverpakking van het product.

[Toepasselijke instrumenten]

Nir-1000 droge fluoroimmunoassay die analisator door WWHS Biotech wordt geproduceerd. N.v.

[Steekproefvereisten]

 1. Het plasma, het serum en het gehele bloed kunnen als steekproeven worden gebruikt. Het gehele bloed zou in een buis moeten worden verzameld die heparine, citraat of EDTA bevatten als antistollingsmiddel. Als de serumprocedure wordt gebruikt, verzamel bloed in een buis zonder antistollingsmiddel en sta toe klonterend. De Hemolyzedsteekproeven zouden niet moeten worden gebruikt.
 2. Het aderlijke bloed werd verzameld volgens routinelaboratoriummethodes om hemolyse te vermijden.
 3. Het wordt hoogst geadviseerd om verse steekproeven te gebruiken in plaats van lange tijd het houden van de steekproeven bij kamertemperatuur. Nadat de steekproeven werden verzameld, zou de opsporing binnen 4 uren bij kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten worden voltooid. Het gehele bloedmonster kan bij 2℃~8℃ 24 uren worden opgeslagen. Plasma en serum de steekproeven kunnen bij 2℃~ 8℃ 7 dagen, -20℃for worden opgeslagen 30 dagen.
 4. Alvorens te testen, zou de steekproef naar kamertemperatuur (15℃~30℃) moeten terugkeren. De bevroren steekproeven zouden volledig v3o3or gebruik moeten worden ontdooid en worden gemengd, opnieuw warmend gelijk. De herhaalde freeze-thaw cycli zouden moeten worden vermeden.

[Procedure]

 1. Vóór de test, te lezen gelieve volledig de instructies. Als de de testkaart en steekproef in koude opslag worden opgeslagen, zouden zij bij kamertemperatuur (15-30) ℃ voor niet minder dan 30min v3o3or gebruik moeten worden in evenwicht gebracht.
 2. Begin nir-1000 droogt fluoroimmunoassay analisator volgens het instructiehandboek van het instrument, en voert kwaliteitscontrolecontrole volgens het instructiehandboek van uit het instrument (Nota: de reagens is vooraf gekalibreerd, en de parameters van de kaliberbepalingskromme van elke partij van reagens zijn opgeslagen in de informatiekaart. De informatiekaart wordt v3o3or gebruik opgenomen, zodat is het niet noodzakelijk opnieuw te kalibreren, en de test kan worden uitgevoerd slechts nadat de kwaliteitscontrole wordt overgegaan. Anders, zou de oorzaak moeten zijn te weten gekomen alvorens te testen.)
 3. Verwijder de testkaart uit de aluminiumfoliezak en gebruik het binnen 15 minuten.
 4. Plaats de testkaart op een schone horizontale lijst en merk horizontaal het.
 5. Mengeling 100 µL van geduldige steekproef met 300µL van steekproefverdunner. Pas 100 µL van verdunde steekproeven op de put van de testkaart toe.
 6. Neem de testkaart in droge fluoroimmunoassay gelezen analisator nir-1000 op, en registreer de resultaten 10 minuten na toevoeging van steekproeven, dan doe geschikt gebruikte test weg.

[Verwijzingsinterval]

De gezonde niet-zwangere volwassenen zouden moeten serumafp waarden onder 20ng/ml hebben. Men adviseert sterk dat elk laboratorium zijn eigen normale en abnormale die waarden zou moeten bepalen op bevolking worden gebaseerd.

[Interpretatie van resultaten]

 1. Deze reagens wordt slechts gebruikt voor hulpopsporing. Als de testresultaten abnormaal zijn, zou het moeten op tijd worden herzien en in combinatie met klinische symptomen worden beoordeeld.
 2. Voor steekproeven met AFP-concentratie lager dan 2.5ng/ml en hoger dan 200ng/ml, worden de opsporingsresultaten gemeld als „< 2=""> 200ng /ml“, respectievelijk.

[Beperkingen van methodes]

 1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt om menselijk plasma/geheel te ontdekken bloedmonsters
 2. wegens de beperkingen van immunoassay methodes van antigeen en antilichamenreactie, kunnen de resultaten niet als enige basis voor klinische diagnose worden gebruikt, maar zouden met alle bestaande klinische en experimentele gegevens moeten worden geëvalueerd.
 3. De inhoud van triglyceride in de steekproef zal geen 15mg/ml overschrijden, zal de inhoud van hemoglobine geen 5mg/ml overschrijden, en de inhoud van bilirubine zal geen 0.5mg/ml overschrijden, en de relatieve afwijking van de testresultaten zal geen ±15% overschrijden.
 4. Wanneer de concentratie van AFP in de steekproef minder dan 20000ng/ml is, is er geen haakeffect.
 5. HAMA-effect werd niet veroorzaakt toen de concentratie van menselijke antirat in de steekproef minder dan 50ng/ml was.
 6. Wanneer rf-de concentratie in de steekproef minder dan 2000IU/ml is, is de relatieve afwijking van de testresultaten binnen ±15%.

[Prestaties]

1. Grenzen van opsporing

Neen meer dan 2.5ng /ml.

2. Nauwkeurigheid

De relatieve afwijking van de streefwaarde is binnen ±15%.

3. Precisie

Binnen en tussen analysevariatiecoëfficiënt zijn binnen 15%.

4.Linear waaier

Binnen de lineaire waaier (2,5~ 200ng/ml), de lineaire correlatiecoëfficiënt R≥0.990.

[Nota]

1. Deze uitrusting wordt slechts gebruikt voor diagnose in vitro.

2. De van de testkaart en steekproef verdunner is beschikbaar en kan niet worden opnieuw gebruikt.

3. Gelieve te controleren de integriteit en de geldigheid v3o3or gebruik van het uitrustingspakket, en te open dan het pakket. Wanneer het bij lage temperatuur wordt opgeslagen, zou het aan kamertemperatuur (15℃ ~ 30℃) moeten worden hersteld alvorens het pakket voor gebruik te openen. De reagentia met beschadigd binnenpakket en voorbij de geldigheidsperiode kunnen niet worden gebruikt.

4. De vereisten van specimeninzameling en opslag strikt moeten zouden worden waargenomen. Als het specimen troebel is, zou het v3o3or gebruik moeten worden gecentrifugeerd en worden verworpen.

5. De gebruikte uitrustingen zouden als potentiële besmettelijke substanties moeten worden behandeld, en alle steekproeven, reagentia en potentiële verontreinigende stoffen zouden moeten volgens de relevante lokale verordeningen worden gedesinfecteerd en worden behandeld

Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 0Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 1

Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 2Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 3Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 4Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 5Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 6Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 7Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 8

Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 9Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 10Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 11Van de de Tumormaker van Alpha Fetoprotein Rapid Quantitative AFP de Testuitrustingen 12

 

Toepasselijk Instrument

 

WWHS nir-1000 droge fluoroimmunoassay analisator

 

Voordeel

 

1. Geavanceerde Kwaliteit: Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole en genieten van goede reputatie in de markt.

2. Oprecht de Dienst: Wij behandelen cliënten als vriend en streven naar de bouw van bedrijfsrelatiionship op lange termijn.

 

FAQ

 

1. Wat is MOQ?

 

Over het algemeen als u de verschillende producten kiest, onze minimum qty orde. ook verschillend zal zijn. Één beschikbare steekproef.

 

2. Wat over de levertijd?

 

De goederen vergen 7-21 het werkdagen die op storting moeten worden gemaakt.

 

3. Heeft uw product om het even welke garantie?

 

Ja, bieden wij 6 maanden beperkte garantie voor onze producten aan.

 

De schade toe te schrijven aan misbruik, de slechte behandeling en de onbevoegde wijzigingen en de reparaties worden niet behandeld door onze garantie.

 

4. Wat is uw betalingswijze?

 

Wij keuren gewoonlijk goed de betalingswijzen Paypal, TT, en Western Union omvatten.

 

50% storting vooraf en saldo alvorens te verschepen. De koper kan kiezen welke betalingsmanieren die u goedkeurt.

 

Paypal is het nuttigst en veilig, te weigeren gelieve Paypal-geen prijs wanneer u Paypal kiest.

 

5. Wat is uw verzendwijze?

 

Wij verstrekken uitvoerige verzendwijzen.

 

Voor kleine hoeveelheidsorden die wij door lucht-Uitdrukkelijk DHL hebben verscheept, of de expresdienst van EMS/TNT/UPS/FEDEX, het is veilig en snel.

 

Voor grote hoeveelheidsorden die wij door Luchtvervoer hebben verscheept of overzees vervoer, wij kunnen orde aan de ladingsagent van de koper in China ook verschepen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China POCT-Testuitrusting Leverancier. Copyright © 2021-2024 fiapoct.com . Alle rechten voorbehoudena.